Syltet rødløk

Syltet rødløk

Syltet rødløk – Foto: Åse Andreassen

Syltet rødløk er enkelt å lage og smaker supergodt.

Nydelig tilbehør ✨️

Og det er verdt det selv om tårene renner bak solbrillene mens jeg kutter opp.

Om du har et bedre tips for å unngå grining under oppskjæring blir jeg glad for det 🙏

Ingredienser:
2 rødløk
1 dl eddik 7%
2 dl sukker
3 dl vann

Fremgangsmåte:
Del opp løken i tynne skiver og legg i et glass
Kok opp eddik, vann og sukker.

Hell laken over løken og pass på at alt dekkes av laken.

Avkjøl og sett i kjøleskapet i 1 døgn. Nå kan du kose deg med syltet rødløk 😋

Oppbevares i kjøleskapet og er holdbar inntil 2 uker.

Bon appetite ✨️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top