Om meg

Åse Andreassen AS er i full gang

Jeg lærer deg hvordan du utøver selvledelse når du står i krevende situasjoner over tid.

Dette gjør jeg gjennom  foredrag, kurs og workshops, coaching og intervjuer av inspirerende mennesker.

Jeg er veldig glad i mennesker og hvordan hver enkelt av oss kan finne vår indre drivkraft og styrke. Jeg er også glad i å ta bilder av skyer, og elsker sol, varme og hytteliv ved sjøen.

Bloggen ble til i en periode hvor livet ble snudd opp-ned et par ganger. Vet du at når man er lykkelig uvitende om noe… Det kan være den beste tiden i ditt liv. Så tar livet en ny retning, uten at man ba om det eller var klar for det.

Når det skjedde oss, lette jeg på nettet etter historier om HÅP. Jeg ville finne andre foreldre som kunne si at «joda, det gikk bra til slutt». Alt jeg fant var historier som jeg mistet helt motet av. Masse flotte jenter og gutter har skrevet sine historier om at alt gikk bra til slutt, men jeg trengte å høre fra noen foreldre som kunne gi meg HÅP etter å ha vært gjennom det samme som oss. Jeg fant ingen og tok tastaturet fatt selv.

Underveis har jeg lært mye, og egentlig mest om meg selv. HÅPet har blitt tøyd så langt som mulig, det har blitt kastet opp på, det har blitt omfavnet og det har blitt velsignet. Vi hadde aldri vært der vi er i dag som familie hadde vi ikke hatt HÅP og masse pågangsmot. Vet dere, det er HÅP selv når det er som mørkest 

Min CV finner du på LinkedIn. Som du ser har jeg jobbet hos mange spennende arbeidsgivere med forskjellige arbeidsoppgaver. Jeg er så takknemlig for alt jeg har lært underveis, for det gjør meg i stand til å drive for meg selv nå og gjøre det jeg virkelig brenner for: lære andre om selvledelse til å stå i krevende situasjoner.

Åse Andreassen AS – org.nr 920750303

Fotograf: AppleSky Photography, New York