Brenner du for det du gjør?

Brenner du for det du gjør? Eller brenner du deg ut?

Dette siste året som grunder har lært meg mye. Det har ikke minst vist meg viktigheten av lidenskap. Jeg har jobbet med noe jeg virkelig kjenner jeg har et hjerte for. Samtidig som jeg har fått komme nærmere kjernen i hva jeg egentlig brenner for. Jeg har avkledd mange sannheter som var forkledd som såkalte limiting beliefs. De viste seg å ikke være sannheter allikevel, men snarere bremser.

I april i år var jeg på Holtskogkonferansen hvor årets tema var passende nok Lidenskap. Mange flotte foredragsholdere stod på scenen og jeg rablet ned mange kloke sitater som jeg siden har tatt frem innimellom når det har buttet litt i mot.

For noen ganger går Lidenskap over i Lidelse. Altså virkelig kun Lidelse. Ingen Skap(e) med der. Og uten skaperkraften blir Lidenskap bare Lidelse.

Har du tenkt over hva din Lidenskap er? Brenner du for det du gjør?

Bjørg Thorhallsdottir sier mye lurt. Og noen av det lure hun sa på konferansen, var:

Finn din lidenskap og da lever du.

Så enkelt sagt og så sant.

Lytter du ikke innover når Lidenskapen går over i Lidelse, skjer det tre ting ifølge Bjørg.

Du mister gleden.

Du mister energien.

Du mister helsen.

Og da lurer jeg på hva du står igjen med. Fint lite, spør du meg.

Noen ganger i et liv kommer et vendepunkt. De siste årene har vendepunktene for min del nærmest stått i kø. Noen ganger har vendepunktet blitt Lidelse, mens andre ganger Lidenskap.

Neste konsept er underveis i mitt firma. Det blir Lidenskap. Det blir inspirerende og ekte historier. Det blir fint – og det blir noe som er mye større enn meg selv.

Det blir Dare To Inspire. Og mer info kommer.

Mens jeg snur fokus ørlite granne, så kan jo du tenke gjennom hvor du står i livet. For brenner du for det du gjør? Har du mest av Lidenskap eller Lidelse i livet?

Det er ikke det at det er rocket science som er hemmeligheten bak Lidenskap. Det enkle er virkelig det beste noen ganger.

Som Erna Solberg så passende sa:

Brenn for noe uten å brenne deg ut.

Med det ønsker jeg deg ei nydelig helg, fylt med Lidenskap!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.