Royal treatment, anyone?

Endelig kan jeg røpe hvem to av mine samarbeidspartnere er på give-awayen! Heldige oss som har fått Radisson Royal Blu Hotel og deres spaavdeling Royal Spa med på laget. Her snakker vi virkelig Royal treatment fra du går inn dørene til du kommer ut igjen!

royal treatment
Møt Jorunn og Elise fra hotellet og spaavdelingen som sammen gir bort hotellovernatting med frokost og hudbehandling i spaavdelingen!

Det er ennå noen dager igjen til å nominere ei pårørende kvinne du ønsker å gi en festaften. Totalt 3 pårørende kvinner i tillegg til meg selv skal kose oss masse sammen. Bruk skjemaet HER!

Vi skal på Aftenpuppen 2019, et veldedighetsprosjekt for Kreftomsorg Rogaland som i år arrangeres for siste gang. Vi skal få sove over og spise deilig frokost på Radisson Royal Blu Hotel og vi skal få hudbehandling i deres spaavdeling Royal Spa.

Hva med litt hudbehandling hos Royal Spa?
I dette deilige boblebadet kan det være du som får slappe av den 31. august!
Lys og luftig frokostsal som vi skal kose oss i søndags morgen.
Og det gledes til denne lange benken er fylt med de deiligste frokostretter!
Nydelige små detaljer som dette finnes i hele frokostsalen.

Hva med å overraske enten din partner eller ei god venninne med en overnatting på hotell i egen by?

Til alle dere som har lyst å benytte dere av dette fantastiske hotellet i Stavanger sentrum, så er det lurt å være tidlig ute med bestilling av rom om du vil sove over. Det er nemlig svært få hoteller med eget svømmebasseng og særlig et som er så sentrumsnært som Radisson Royal Blu Hotel, noe som gjør hotellet veldig populært.

Og hva med å legge på en Royal treatment for din partner, venninne eller deg selv i spaavdelingen?

Det er bare å kontakte Elise hos Royal Spa for å bestille en behandling hos henne. Du rekker til og med en behandling i lunsjen om du jobber i byen, for Elise tilbyr behandlinger som varer fra 20 minutter og oppover.

Og det er ikke bare hotellet og spaavdelingen som holder høy standard. Restauranten som tilhører hotellet, 26North, lager kjempegod mat og fikk i fjor dette hedersbeviset fra Bookatable by Michelin!

God mat er velkjent på dette hotellet!

Jeg er kjempetakknemlig for at Radisson Blu Royal Hotel og Royal Spa ønsker å være samarbeidspartnere på denne give-awayen. Tusen takk til dere – og fortsett å nominer ei pårørende kvinne du synes fortjener en festaften HER.

Jeg ser virkelig frem til å få gjøre stas på 3 andre pårørende kvinner – og det gjør mine samarbeidspartnere også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.