Endelig mandag og denne mandagen er skikkelig fin!

Mandager er jeg egentlig veldig glad i og denne mandagen er ikke et unntak. For denne mandagen er skikkelig fin! Lykken er så nær som den ikke har vært på lenge og på toppen skinner solen. I dag er virkelig en bra dag!

Jeg jobber hjemmefra i dag. Det er onlinekurset for pårørende som spilles inn og jeg må innrømme at nå er jeg ganske lei av min egen stemme.

Snakk, snakk og mere snakk…

Men jeg er så fornøyd med leksjonene jeg har valgt å fokusere på, innholdet jeg deler og verdien jeg forhåpentligvis vil skape for andre pårørende, at jeg skal snakke meg ferdig!

Å jobbe seg gjennom dette onlinekurset for pårørende som jeg lager, gjør også at jeg jobber meg gjennom det vi har vi vært gjennom som familie i denne tiden.

Det er virkelig en stor lykke å se hvor vi er i dag sammenlignet med det som har vært.

Alt jeg har vært gjennom i denne tiden har vært med på å bygge opp min motstandsdyktighet, og ikke minst lært meg å sette pris på de virkelig små tingene.

Så mens kurset blir mer og mer ferdig, solen skinner og stemmen min ljomer ut i redigeringsprogrammet mens jeg klipper til leksjon for leksjon, så kjenner jeg altså hvor glad jeg er for mandager og særlig dagens mandag. For denne mandagen er skikkelig fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.