Fra en engel til en annen… – takknemlighet #2

I går gikk årets Gi en jul Sola av stabelen og det ble en ettermiddag fylt med rørende øyeblikk, gode menneskemøter og litt kaos! Så fra en engel til en annen på denne takknemlighetsfredagen… Det er utrolig lett å finne noe å være takknemlig for i dag, for det vrimler av engler der ute!

Kort fortalt går Gi en jul Sola ut på at frivillige giverfamilier gir ei juleeske fylt med julemiddag og julegaver til anonyme mottakerfamilier valgt ut av barnevernet og helsestasjonstjenesten. Dette hjelper mottakerfamiliene til å feire jul i eget hjem. Min rolle er å være bindeleddet og det er en veldig takknemlig rolle som jeg bruker tid på hver høst.

For det er noe helt spesielt for barn å få oppleve duften av jul i huset, og ikke minst ha noen gaver under treet som de kan klemme litt på når de tror at ingen ser de…

Og i år igjen fikk vi venteliste på å være giver! 

Jeg sovnet i går kveld, ganske utmattet av alle inntrykkene, men veldig takknemlig over alles innsats. Og i morges har de første meldingene fra mottakerfamiliene kommet inn, og det varmer mitt hjerte stort å lese deres tilbakemeldinger.

Til alle dere som lurer på om dere kan gjøre en forskjell for noen andre, så er svaret JA! Bli med på et frivillig prosjekt i løpet av året. Om du donerer tid eller penger, er ikke så nøye. Begge deler trengs i frivillighetens arbeid.

Men gjør noe i løpet av et år som er større enn deg selv! 

Det er ikke bare jeg som har englevinger i dag. Det vrimler av engler i verden. 

Så fra en engel til en annen…. Jeg ønsker deg en herlig 4. adventshelg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.